CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse :  men noemt het ook wel “vet bevriezen” en het wordt vaak afgekort naar “Cryo”-behandelingen. Deze behandelingen zijn zeer effectief om vet (ook op moeilijke plaatsen!) te verliezen. Ze werken figuur corrigerend en dat zonder moeite en zonder sporten. Reeds na de eerste behandeling vindt er een vermindering plaats tot wel 22% in het onderhuids vetweefsel, tot wel 40% na de vierde behandeling.

Met deze methode worden de vetcellen afgebroken zonder het omliggend weefsel schade toe te brengen. Het is een volkomen veilige manier om overtollig lichaamsvet aan te pakken. Door koeling kristalliseren de afgestorven vetcellen en het lichaam ruimt het vrijgekomen afval zelf op. Omdat dit een natuurlijk en langzaam proces is, heeft de huid voldoende gelegenheid zich aan te passen aan de nieuwe lichaamscontouren. In plaats van verslapping zal er huidversteviging optreden. Een slanker en strakker figuur is het resultaat!

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Cryolipolyse is een unieke methode waarbij door middel van onderkoeling van de vetcellen, vet definitief wordt verwijderd en zodoende een sterk afslankend effect wordt bereikt.

Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen. De onderhuidse vetlaag kan worden verminderd door gezonder eten en meer lichaamsbeweging. Echter de bovenste laag is o.a. door slechte doorbloeding vaak zeer hardnekkig en daar is meer voor nodig. Dan zijn de Cryo- behandelingen de beste oplossing. Omdat wetenschappelijk bewezen is dat vetcellen veel slechter tegen kou kunnen dan andere cellen, kunnen de vetcellen met een Cryo- behandeling worden aangepakt zonder daarbij andere weefsels te beschadigen. Het is een volkomen veilige en pijnloze behandeling.

Voordelen:

  • Geen operatie nodig
  • Pijnloos
  • Geen bijwerkingen
  • Geen herstelperiode
  • Vet definitief weg

Wij zijn erkend Cryo specialist en werken uitsluitend met Medisch gecertificeerde apparatuur

Als 2e behandelaar in Nederland werken wij met wel 8 pads ipv 4, zodat indien gewenst in één behandeling zowel het bovenlichaam als ook het onderlichaam behandeld kunnen worden met nog sneller en beter resultaat.

HOE WERKT EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING?

Wij werken met Medisch gecertificeerde hoogwaardige technologische apparatuur, de COOLIPOTWIN 8.

Naar wens worden 4 tot 8 pads direct op de probleemzones geplaatst. Je voelt weinig, enkel bij aanvang even een fris gevoel. Tijdens de behandeling worden vetcellen afgebroken door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling; in combinatie met electro-stimulatie kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Dit afval wordt door het lichaam zelf opgeruimd. Dit proces duurt ongeveer 2 maanden, het eerste effect wordt al na 3 tot 6 weken ervaren. Het definitieve resultaat zal na ongeveer 6 maanden te zien zijn. Je blijft dus nog geruime tijd na de laatste behandeling vet verliezen.

Bij aanvang van je kuur van 4 of 6 behandelingen wordt je gewogen, gemeten en worden foto’s gemaakt. Na je kuur wordt dit herhaald en zul je zien dat je je het niet hebt verbeeld; je bent echt slanker en strakker geworden op de gewenste plaatsen. En als je ons toestemming geeft om jouw foto’s en resultaten te gebruiken, belonen we je met gratis onderhoudsbehandelingen. 

Behandeling is mogelijk op de volgende zones:

buik, love handles, rug, billen, heupen, benen, binnenkant knieën, bovenarmen.

Een Cryo-behandeling duurt 60 minuten en gemiddeld zijn er 4 nodig. Deze vinden plaats met tussenpozen van 3 tot 6 weken. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van je gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.