INFRAROOD BEHANDELING / MELTING DOME

De Melting Dome infrarood warmte cabine

De infrarood dieptewarmte behandelingen stimuleren de stofwisseling en doorbloeding. Dit zorgt op een gezonde manier, tijdens en ook na de behandeling, voor een verhoogde vetverbranding. Gecombineerd met een gezond eetpatroon kunnen regelmatige sessies in de Melting Dome zorgen voor gewichtsverlies. Je kunt het zien als “passief sporten”. Omdat het een passieve behandeling betreft in de warmte (60-80 graden Celcius) ervaart men een heerlijk gevoel van wellness.

De behandelingen kunnen ook worden ingezet voor pijnbestrijding en om de spieren soepeler te maken. Verlichting van reumatische klachten en artritis worden vaak ondervonden. Bij regelmatige behandelingen voelt men minder stijfheid en is men meer ontspannen. Ook sportblessures kunnen sneller genezen als de Melting Dome regelmatig wordt gebruikt.

Melting Dome bij professionele sportclubs

Bij professionele sportclubs in Duitsland en Scandinavische landen wordt de Melting Dome ingezet om sportblessures sneller te kunnen verhelpen. Ook vanuit de medische staf van diverse Nederlandse sportclubs is inmiddels belangstelling getoond.

Melting Dome voor bedrijven en sportverenigingen

Is er binnen jouw bedrijf of sportvereniging belangstelling om een Melting Dome in te kunnen zetten? Neem voor meer informatie contact op met J. van der Vlist-Lodder telefoonnummer 06 – 1013 3268.