EMS XL

De allernieuwste technologie op het gebied van bodyshaping. Het maakt gebruik van doelgerichte, elektromagnetische golven met hoge intensiteit om spieren op te bouwen en vet te verminderen.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren en daarom is deze technologie een ware innovatie. In vergelijking met andere technologieën waarbij alleen op vet gewerkt wordt, werkt de EMS XL op vet èn spieren, waardoor wij betere en snellere resultaten behalen. Recente studies hebben aangetoond dat tijdens een kuur een opbouw van 16% van de spieren en een reductie van de onderhuidse vetlaag van 19% reëel is.

Stevige, ronde billen of een strakke, platte buik zijn mogelijk in slechts zes tot tien behandelingen met de EMS XL. Het is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, billen, armen, benen, rug, etc. om te shapen en spieren te versterken.

Tijdens een training van een spiergroep gebruik je ongeveer 30% van die spieren. In een sessie met de EMS XL is dit 100%. De doelgerichte energie zorgt voor intense spiercontracties, zonder inspanning of pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan bijvoorbeeld 36.000 sit-ups of squats.

De EMS XL is ook ideaal voor mensen die vanwege lichamelijke klachten niet in staat zijn om te sporten. Op deze manier kunnen zij hun lichaam toch sterker maken. Na de behandelingen zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zal de cliënt merken dat het lichaam sterker is geworden en dat de oefeningen beter en gemakkelijker vol te houden zijn.

EMS XL PELVIC PAD

De EMS XL komt met een zgn. Pelvic Pad, een soort ‘zitkussen’ voor een zeer intensieve training van de bekkenbodemspieren en / of bij incontinentieklachten na bijvoorbeeld een bevalling of bij verslapte spieren op latere leeftijd.

De pad gebruikt HI-EMS (High Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation) die intensiteiten en pulsritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties.

Een training waarbij je op een stoel zit en gewoon je kleding kun aanhouden! Een bijkomend voordeel is dat ook je billen steviger worden na behandeling.

De Pelvic Pad is apart te boeken, een kuur van 6 wekelijkse behandelingen wordt aanbevolen. Vervolgen met 1 sessie per 2 à 3 weken houd de spieren in conditie.