Meest gestelde vragen

default closer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

1. Waarom staan er geen prijzen vermeld?

Omdat geen vrouw hetzelfde en elk lichaam uniek is, wordt in een figuuranalyse je persoonlijk programma opgesteld. Naar aanleiding van je wensen, leeftijd, lichaamsbouw en levensstijl krijg je een advies op maat en dus zijn de kosten ook heel persoonlijk. Laat je verassen door de mogelijkheden. De figuuranalyse is gratis en vrijblijvend.

2. Hoelang duurt een kuur?

Dit hangt af van je wensen en de uitkomst van je figuuranalyse. Vanzelfsprekend zal iemand die veel kilo’s wil verliezen meer behandelingen nodig hebben dan iemand die alleen wat strakker wil worden. Je komt 2x per week tijdens je kuur en dat bouw je af naar 1x per week tijdens het “figuuronderhoud”. Elke 3e week wordt je gemeten en bij de eerste meting zie je al direct resultaat!

3. Gaat mijn cellulitis ook weg?

Veel vrouwen voelen zich onzeker door de ontsierende putjes op de bovenbenen. Overgewicht en leef- en eetpatroon, maar ook erfelijke aanleg spelen hierbij een rol. Gezondere voeding en meer beweging zijn heel belangrijk in de strijd tegen cellulitis. De unieke TFM-bewegingstherapie en een beter veodingspatroon, samen met onze speciale Ozontherapie zorgen voor verbeterde doorbloeding van de huid en snellere vetverbranding en afvoer van de afvalstoffen. Een sterk verbeterde huidconditie en significante vermindering van cellulitis is het resultaat. Voor het snelste resultaat adviseren wij de Bodysculpting behandelingen gecombineerd met de Bodywrap.

4. Moet ik een dieet volgen?

Onze voedingsadviezen zijn gericht op gezond en gevarieerd eten en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding aangevuld met de nieuwste wetenschappelijk bewezen en onderbouwde inzichten en methodes. Dat betekent dat alle gezinsleden hetzelfde kunnen eten en er niet apart hoeft worden gekookt. Voor extra snel resultaat en gemak is het d-line voedingsprogramma te volgen.

5. Kom ik weer aan als ik klaar ben met mijn kuur?

Tijdens je kuur heb je ervaren dat je, wanneer je gezond en gevarieerd eet en meer beweegt, je lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. “Klaar zijn” is een term die we niet gebruiken, je hebt geleerd hoe het moet en dat kun je blijven toepassen. Met het “figuuronderhoud” aansluitend aan je afslankkuur, kom je nog 1x per week om het oefenprogramma langzaam af te bouwen. Natuurlijk is het beter om te blijven bewegen, er zijn vele dames die al jaren bij ons “sporten” (en nog even op de weegschaal gaan staan) om op gewicht te blijven. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en tarieven.

6. Hoe snel na mijn bevalling kan ik een kuur doen?

Als je een kindje hebt gekregen is het verstandig in overleg met je huisarts en verloskundige/gynaecoloog te bepalen wanneer je onze oefeningen kunt uitvoeren. Meestal is dat, na een ongecompliceerde bevalling, na ongeveer 2 maanden.

7. Kan ik samen met mijn vriendin/moeder komen?

Natuurlijk is het heel gezellig om samen met iemand te komen afslanken. Als je iemand meebrengt die tegelijk met jou een figuuranalyse laat doen en een kuur boekt, ontvangen jullie beide 1 behandeling extra van ons kado. Ook als je later iemand aanbrengt die een kuur boekt, is er een leuke beloning!

8. Is Dana Slank & Fit ook voor mannen?

Dana Slank & Fit heeft heel bewust gekozen om alleen vrouwen toe te laten. Omdat veel vrouwen zich ongemakkelijk voelen in een gemengde sportschool ( spiegels, harde muziek, strakke pakjes en starende mannen) zorgen wij juist voor een kleinschalige en gezellige sfeer voor vrouwen die aan hun figuur willen werken, of dat nu is om af te slanken of gewoon lekker in beweging te zijn. Ook de rust bij de verschillende behandelingen wordt erg op prijs gesteld. Mannen kunnen wel deelnemen aan het d-line voedingsprogramma en kunnen wegen en producten afhalen buiten de openingstijden van de dames op afspraak.

9. Waarom zou ik niet gewoon naar de sportschool gaan?

Wanneer je als vrouw echt aan je figuur wilt werken, is trainen op de sportschool vaak niet voldoende. Bij de Thermo Fysische Methode bepaal je zelf precies waar je centimeters wilt afslanken.
Je doet in een half uurtje een totale workout (waar je op de sportschool vaak anderhalf uur voor nodig hebt) terwijl je juist hele mooie resultaten haalt op plaatsen als buik en taille, heupen en bovenbenen. Ook de sfeer is bij Dana Slank&Fit heel vrouwvriendelijk; geen spiegels en harde muziek en geen starende mannen! Gewoon gezellig, met vrouwen onder elkaar en met goede begeleiding!

10. Wanneer zie ik voor het eerst resultaat?

Snel! Al na de eerste 3 weken zul je centimeters kwijt zijn. Ook als om wat voor reden dan ook (denk aan de overgang of het gebruik van bepaalde medicijnen) het gewichtsverlies wat langzamer gaat dan normaal, dan wordt je toch een maatje minder doordat je strakker en slanker wordt door de TFM trainingen. Bij de Bodysculpting behandelingen is er zelfs direct na de eerste behandeling al meetbaar centimeterverlies!

11. Ik heb fibromyalgie/reuma, kan ik de oefeningen dan wel doen?

Jazeker! De warmte in de oefencabine zorgt er voor dat je soepeler kunt bewegen en dat je de andere dag geen spierpijn hebt. Omdat je alles liggend doet, zijn de oefeningen veel minder belastend voor je rug en gewrichten. Het oefenprogramma is zo samengesteld dat we rekening houden met je beperkingen en/of klachten bijvoorbeeld in de nek, rug of knieën. Juist bij deze klachten is het belangrijk om, zonder teveel belasting, te blijven bewegen. Je spieren worden sterker, je krijgt een betere conditie en meer uithoudingsvermogen en een betere houding. Je zult je verrassend veel beter voelen! Wanneer je zoveel last hebt dat bewegen je echt te zwaar is, kies dan (tijdelijk) voor de Melting Dome of Bodysculpting behandelingen.

12. Waarom Dana Slank & Fit?

*duurzaam resultaat
*meer levenskwaliteit en energie
*deskundige begeleiding
*afslanken op de gewenste plaatsen
*gezond en verantwoord
*speciaal voor vrouwen
*wetenschappelijk bewezen methode
*medisch verantwoord

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons: