SLIMDIET

Dit is SLIMdiet

Soms lijkt het wel alsof er net zoveel dieetmethodes zijn als mensen met overgewicht. Het gaat dus ergens mis. Wij zijn vastbesloten die trend te doorbreken. En mensen gezonder te laten leven. Dat is een serieuze ambitie. We nemen dan ook geen genoegen met tijdelijk gewichtsverlies en eindeloos ge-jojo. Omdat we weten dat jij dat ook niet doet.

Feel Good Food
Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht, of slanke schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie. SLIMdiet begrijpt dat. Wij vinden dat een dieet goed moet voelen. En het resultaat nóg beter.
Op naar een blijvend gezonde leefstijl en het lichaam dat bij jou past!

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel.
En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Altijd voor € 2,20 per stuk. Handig en betaalbaar. Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding. Jij weet precies wat je moet doen. Hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

SLIMdiet gaat om jou
De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met SLIMdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!

Gezond én betaalbaar
Jouw gezonde leefstijl is goud waard. Maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 2,20 per maaltijd klaar. Daar kan geen enkel ander dieet tegenop. Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! De coach van je sportschool of dieetpraktijk helpt je. Met advies en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit. En volgen jullie de voortgang op de voet. Is jouw coach even niet bereikbaar? Geen nood. Je kunt altijd chatten, bellen of mailen met ons team van diëtisten en voedingsdeskundigen.

Zo blijf je gemotiveerd!