D-LINE VOEDINGSPROGRAMMA

 

In Zwijndrecht en Gorinchem!

Voor mensen die extra snel en verantwoord willen afslanken bieden wij het d-line voedingsprogramma. Dit voedingsprogramma is gebaseerd op toevoeging van eiwitten (proteïnen) en tijdelijk minderen van koolhydraten en verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten geeft het lichaam een “natuurlijke afslankreactie”: het verbranden van het eigen lichaamsvet.

Tijdens het dieet is er geen sprake van hongergevoel; de bloedsuikerspiegel blijft stabiel en de eiwitten werken verzadigend. Het lichaam ziet het eten van eiwitrijke maaltijden niet als schaarste in tegenstelling tot een laagcalorisch dieet. Hierdoor blijft de stofwisseling hoog en zal er na beëindiging van het dieet geen sprake zijn van het “jojo-effect”. Bovendien blijft met dit medisch onderbouwd voedingsprogramma je bloedsuikerspiegel stabiel en helpt het je cholesterol te verlagen. Je voelt je energiek en goed in je vel!

Het d-line voedingsprogramma is op 2 manieren te volgen, met een gewichtsverlies van 1 tot 3 kilo per week.

  • Het supplementenprogramma: Je kunt normale voeding combineren met supplementen. Voor moeders met opgroeiende kinderen heel handig; je hoeft niet veel anders te eten dan de kinderen en krijgt dus ook geen lastige vragen waarom zij wel brood moeten eten en jij niet!
  • Voor extra (snel) resultaat kun je gebruik maken van smakelijke maaltijdvervangende producten.Je kunt ook een combinatie maken, bijvoorbeeld als je op het werk een makkelijke lunch wil gebruiken of weinig tijd hebt om een maaltijd klaar te maken. Of gewoon omdat onze repen zo lekker smaken!

Enkele jaren geleden heeft een bekende arts een boek geschreven over de fantastische resultaten van afvallen met het minderen van vetten en (snelle)koolhydraten en het toevoegen van eiwitten in de voeding.
Wanneer je een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek, informeren wij je graag over de mogelijkheden.
Het d-line voedingsprogramma is er ook voor mannen en kan desgewenst ook online worden besteld.